De nieuwe site is er

Het is ons gelukt. De website van Linka Sailing is vernieuwd en beschikbaar. We hebben waarschijnlijk nog hier en daar wat werk om het helemaal mooi te maken, maar het begin mag er al zijn.

Redingsvlot test

Op 20 januari wordt het reddingsvlot van Linka binnengeleverd voor keuring bij SKB in Antwerpen. Daar wordt het eerst geactiveerd, maw het zal zichzelf opblazen, waarna de inspectie begint. De inhoud (water, zeeziektepillen, lamp, mes, vuurpijlen, hoosvat, spons, lijm, peddels, …)wordt nagekeken op houdbaarheid en functionaliteit en vervangen indien nodig. De inhoud moet dan minstens tot 2012 in orde zijn. Is dit gebeurd wordt het vlot weer keurig opgevouwen en in zijn tas opgeborgen.

Zo is Linka weer klaar om veilig het nieuwe vaarseizoen in te gaan, toch wat het vlot betreft.

Reddingsvesten en de branblussers ondergaan ook hun jaarlijkse keuring

Nieuwe Site

Op  Zondag 4 Januari 2009 zijn we gestart met het ontwerp van het prototype voor onze nieuwe site. Hopelijk vinden we hier een toekomstvast systeem om ons nadien bij onze zeiltochten te begeleiden en te volgen. Linka Sailing blijft nog altijd fun, ontspanning en adventure.  Dit willen we op deze site duidelijk naar voor laten komen om u te overtuigen dat zeilen ook voor u niet onbereikbaar hoeft te zijn.Nog even geduld dus, weldra is de site volledig vernieuwd en zult u met meer gebruiksgemak onze pagina’s bezoeken.